Eerste Hulp Bij Omgevingswet

Dag van de Omgevingswet

Op donderdag 4 oktober 2018 vond de zevende Dag van de Omgevingswet plaats. Dit jaar was Louter ook weer aanwezig bij het Congres in Utrecht om Eerste Hulp Bij Omgevingswet te bieden. Op een opvallende wijze vielen we wellicht ietwat uit de toon. Tussen alle technische en complexe verhalen door stonden wij daar namelijk met ons kaartspel. Het spel ‘De Omgevingswet in de Praktijk’ zorgde voor aardig wat bekijks en gaf ge├»nteresseerden de mogelijkheid om de Omgevingswet op een speelse wijze aan te vliegen.

Want dat is wat ons spel tracht te doen, de invoering van de Omgevingswet een leuk proces maken. Het spel bootst als het ware situaties uit de realiteit na en eist van de spelers om zich te verplaatsen in verscheidene stakeholders. Met een beetje fantasie worden vervolgens scenario’s uitgebreid met uitdagende omstandigheden. Hoe zouden we het gespeelde scenario op dit moment aanpakken en wat verandert er in de geest van de Omgevingswet? Het kaartspel helpt om inzichten te verkrijgen in de organisatiecultuur, procesmatige aspecten, beleidsopgaven en bovenal om elkaar beter te leren begrijpen.

Al met al was het een zeer geslaagde dag waar we met een glimlach op terugkijken.
Als u ons gemist heeft op de Dag van de Omgevingswet, niet getreurd. Wij bieden het gehele jaar Eerste Hulp Bij Omgevingswet.
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of uw e-mailadres achterlaten, dan nemen wij contact met u op.

mm

Louter

Eerste Hulp bij Omgevingswet is een initiatief van Louter. Wij zijn een bureau dat is gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling, met de Omgevingswet als een van de expertisevelden.

Voor meer informatie, bel 073 6818191.

Wil ook jij gaan bouwen aan de Omgevingswet?
Bel Louter.